BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

2010 m. sausio 10 d., sekmadienis

Kodėl svajonės turi tokią didelę jėgą?

Todėl, kad jos yra absoliuti ateities projekcija. Svajonėsneturi nieko bendro su tuo, kaip gyvena praeityje ar kaip gyveni dabar. Tai yra tavo ateities projektas, rodantis, kaip tu nori gyventi.
Svajonės gali įkvėpti, suteikti stiprybės,išlaisvinti kūrybinę jėgą, nugalinčią visas kliūtis. Tačiau norint šią energiją atskleisti, svajonės turi būti tiksliai suformuluotos.
Dauguma žmonių turi ne svajones, o tik miglotus norus, kurie neturi jokios traukiamosios galios.
Tik tikslios, aiškios, ryškios ir spalvingos svajonės virsta realybe. Nors iš tikrųjų esate tik kelionės pradžioje, mintimis turite aiškiai matyti kelionėsfinišą. Matyti galutinį rezultatą to, ką dar tik norite sukurti – štai ką reiškia svajoti.Verslo lyderiai, politikos lyderiai, sporto, mokslo ir meno pasaulio lyderiai – visi jie buvo ir yra didžiausi svajotojai. H. Šulcas tvirtai tikėjo, kadišauš tokia diena, kai “Starbucks” kava mėgausis visas pasaulis. B. Geitsas žinojo, jog “Windows”
operacinę sistemą naudos didžioji dalis viso pasaulio kompiuterių. “Wal‐Mart” parduotuvės arba “Ikea” baldai? Istorija ta pati. Kaip ir bet kuri
kita, virtusi kažkuo didingu, vertingu ir įsimintinu.
Turime svajoti, modeliuoti ir kurti savo ateitį.
Prieš lipdami į kalną, matykime jo virūnę.
Kopdami į aukščiausias gyvenimo viršukalnes,
mintyse jau tvirtai ant jų stovėkime.
Dirbdami prie projekto, girdėkime pasveikinimusuž sėkmingą jo įgyvendinimą. Turėkime valios įveikti visus nepatogumus, kad vėliau galėtume gyventi jaukiau.
Svajonės – tai dirbtuvės, kuriose formą įgauna viskas, kas vėliau virsta tikrove.
Svajodami kuriame ateitį''
Kokia svajone tave padarys laiminga?

0 komentarai (-ų):